Vyno Rūgšties Druska (Cream of Tartar)
€9,00
- Aukštos kokybės vyno rūgšties milteliai.
- Natūralūs gaunami iš vyno fermentacijos proceso.
- Padeda stabilizuoti kepinių tekstūrą ir formą.
- Naudojamas kaip rūgštinis komponentas kepiniuose, aktyvuojant sodą.
Vyno rūgšties druska (Cream of tartar) – aukščiausios kokybės, natūralūs, balti milteliai, gaunami iš vyno gamybos proceso po fermentacijos. Tai plačiai naudojamas ingredientas kulinarijoje, ypač konditerijoje, dėl savo gebėjimo stabilizuoti ir pagerinti kepinių tekstūrą bei formą.
Sudėtyje yra kalio ir kitų mineralų, taip pat jis padeda patiekalams išlaikyti subtilų skonio balansą. Šis ingredientas puikiai tinka kokteiliams, sausainiams, morengams, cukraus sirupams, karamelėms ir kitiems kepiniams, kur svarbu išlaikyti struktūrą ir purumą.
Vyno rūgšties druska (Cream of tartar): Kalio bitartratas (E336)
Naudojimas:
Rekomenduoja 1 šaukštelis dedant į kokteilius. Tinka įmaišyti pagal receptą desertuose, kepiniuose, morenguose, cukraus sirupuose ar karamelėse.
Laikymo sąlygos:
Laikyti sandariai uždarytą, tamsioje, sausoje ir vėsioje vietoje. Atidarius sunaudoti per 6 mėnesius.
Informacija apie mitybą :
Tinka veganams ir vegetarams, be GMO, be glitimo, tinka košeriui, tinka halal.
Grynasis kiekis:
100 g.
3 atsiliepimai apie Vyno Rūgšties Druska (Cream of Tartar)
Vyno Rūgšties Druska (Cream of Tartar)




Gera kaina ir kokybe
Kokybiški milteliai