RAW ŠOKOLADINIS PYRAGAS
Ingredientai:
- 2 šaukštai „Chocolate Lover Mix“ mišinio.
- 2/3 puodeliai anakardžių riešutų.
- 1 didelė sauja datulių.
- 1/4 puodeliai graikinių riešutų.
- 1/4 puodelio kokosų pieno.
Gaminimo eiga:
- Anakardžių riešutus išmirkykite vandens dubenyje mažiausiai 30 minučių.
- Pyrago pagrindui: dalį datulių ir visus graikinius riešutus sudėkite į smulkintuvą ir susmulkinkite (pasilikite šiek tiek datulių ir įdarui).
- Smulkintuve gautą masę sudėkite į mažo pyrago formą ir įdėkite į šaldytuvą maždaug 15 minučių,
- Smulkintuve susmulkinkite išmirkytus anakardžių riešutus, likusias datules, kokosų pieną ir “Chocolate Lover mix” mišinį.
- Gautą masę sudėkite ant pyrago pagrindo ir prieš patiekdami pyragą įdėkite į šaldytuvą mažiausiai 15 minučių.
Patarimas:
Prieš įdėdami pagamintą pyragą į šaldytuvą, galite ištirpinti juodąjį šokoladą ir supiltį jį ant pyrago, kad taptų dar skanesnis!