Čija sėklos

4,49

Čija sėklos (Salvia hispanica) 

  • Turi omega-3 ir omega-6 riebalų rūgščių
  • Jose daug skaidulų
  • Kaip baltymų šaltinis tinka atsigavimui po treniruočių
  • Tinka veganams
  • Natūralios
Sudėtis ir Maistingumas

Sudedamosios dalys: Čija sėklos.

Vidutinė maistinė vertė 100 g
Energetinė vertė 1820 kj/442kcal
Riebalų 41 g
Sočiųjų riebalų rūgščių 3,3 g
Angliavandenių 7,7 g
Iš kurių cukrų 0,0 g
Skaidulų 34 g
Baltymų 17 g
Druskų ** 0,04 g.

** Produkto sudetyje yra tik natūralus natris.

Vitaminai ir mineralai Vidutiniškai 100 g   *** RMV
Kalis 407 mg 20%
Kalcis 639 mg 79%
Magnis 335 mg 89%
Fosforas 860 mg 123%
Geležis 7,7 mg 55%
Cinkas 4,6 mg 46%
Tiaminas 0,6 mg 55%
Niacinas 8,8 mg 55%
Folatas 49 μg 25%

***RMV – referencinė maistinė vertė

DALINTIS

Produkto aprašymas

Čija sėklų(Salvia hispanica) gimtinė yra Pietų Amerika, kur buvo auginama priešistoriniais laikais. Jose yra 64% omega-3 ir 19% omega-6 riebalų rūgščių, taip pat antioksidantų, skaidulų, kalcio, magnio, fosforo, geležies ir boro.

Kaip naudoti: Įdėkite 1 – 3 arbatinius šaukštelius sėklų į salotas, košes, sriubas ar desertus. Čija sėklos yra 2 mm grūdeliai, o smulkintos greičiau įsisavina į organizmą. Taip pat šios sėklos turi gerą savybę – suformuoti į gelį panašią medžiagą, dėl to iš jų galima gaminti pudingus ir drebučius.

Grynasis kiekis: 200g.

Skonis: Maloniai švelnus ir lengvas riešutų skonis.

Atsiliepimai (0)

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Čija sėklos”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

AUKŠTYN

PIRKINIŲ KREPŠELIS 0

Prisijungti

Paskyros sukūrimas

Jūsų asmeniniai duomenys bus naudojami patogesniam naršymui šiame tinklalapyje, paskyros valdymui bei kitoms reikmėms, kurios aprašytos mūsų privatumo politikoje.

Slaptažodžio atstatymas

Pamiršote slaptažodį? Prašome ivesti savo vartotojo vardą arba elektroninį paštą. Jūs gausite nuorodą į elektroninį paštą su slaptažodžio atkurimu.